Ofis Taşıma

Deneyimli ekibimizle her türlü ofis taşıma ihtiyacınızı hızlı ve problemsiz karşılıyoruz Yetkilimiz tarafından evvela ofis adresiniz ziyaret ediliyor. Keşif neticesinde gereken olan hizmetlerimiz sıralanıp bir sözleşme tarafımızca hazırlanmaktadır. Ofis nakliyesinde en önemli şey paketlenen ürünlerin üzerine hangi departmandan alındığı ve kime ait olduğu bilgisinin doğru bir şekilde etiketlenmesidir. Böylelikle yeni adrese geçildiğinde araçtan inen eşyalar karışmayacak biçimde ekibimiz tarafından yerli yerine konulacaktır. Paketleme esnasında firma yetkililerimiz işin başında paketleyen ekibi bizzat yönlendirmektedir.

Aynı şekilde paketlemeyi yaptıran firmadan da yetkili kişilerin eşyanın başında bulunması durumda sorunsuz bir taşınma gerçekleştirmiş oluyoruz.

Tüm masa, sandalye, bilgisayarlarınız için özel üretilmiş ambalaj malzemeleri tarafımızca sağlanmaktadır. Ofis nakliyesinde kullanılan gereken olabilecek malzemeler firmamız tarafından sağlanmaktadır Paketleme ve taşıma bütünüyle profesyonel kadrolu ISG raporlu elamanlarla yapılmaktadır. İş güvenliği için istenilen evraklar firmamız tarafından temin edilmektedir.